Τετάρτη, Αυγούστου 04, 2010

Ζήτω(;) η -τουριστική- επανάσταση...
ή η επανάσταση "ανεβαίνει" στην κοινωνική κλίμακα.... (μπορεί να γίνει και της μόδας..)

Πλήρες επαναστατικής διάθεσης το τελευταίο newsletter του Παρατηρητηρίου -ενός φορέα που ειδικεύεται στον συνεδριακό τουρισμό υπο την αιγίδα των επιχειρήσεων Ηλιότοπος- μιας τάσης που καθώς φαίνεται έχει δημιουργηθεί απο την απόγνωση στην οποία βρίσκονται πολλοί εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό φέτος, με την αποκάλυψη των αδυναμιών και των ελλείψεων στην "βαριά βιομηχανία" της χώρας.
Διαβάζοντας την ανακοίνωση σκέφτηκα οτι μέχρι σήμερα αντιμετωπίζαμε την επαναστατική άποψη και συμπεριφορά των νέων (και σε πολλές περιπτώσεις με ειρωνική διάθεση..) ενω πλέον φαίνεται οτι θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την επαναστατικότητα των επαγγελματιών. Και όσων γενικά βλέπουν τα έσοδά τους να περιορίζονται λόγο των αδυναμιών της χώρας να στηρίξει τα προιόντα της.

απο την ανακοίνωση διαβάζουμε οτι,

Επανάσταση του αυτονόητου και στον τουρισμό;


Να συμπεριληφθεί και ο τουρισμός στην επανάσταση του αυτονόητου ζητούν οι πάντες καθώς, πλήρεις πλέον καυσίμων, οδεύουμε προς την κορύφωση της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν. Ο κατάλογος των αυτονόητων στον τουρισμό είναι βέβαια χωρίς τέλος, όμως το αυτονόητο του μακροχρόνιου σχεδιασμού και το αυτονόητο της τοποθέτησης ηγεσίας με ικανό χρόνο θητείας θα έχουν -ελπίζουμε- προτεραιότητα στις επαναστατικές διαδικασίες.