Τετάρτη, Αυγούστου 04, 2010

Σήμερα, Τετάρτη 4 Αυγούστου, η πρώτη συναυλία του φετινού φεστιβάλ του Μεγάρου Γκύζη στα Φηρά. Πρόκειται για την συναυλία της Ρίτας Αντωνοπούλου και των συνεργατών της που θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε εκδήλωση του Μεγάρου στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.
Την συναυλία όπως μας έχουν ενημερώσει θα παρακολουθήσουν μαθητές των 3 τελευταίων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου του Εμπορείου στα πλαίσια του προγράμματος που εμπνεύστηκαν και υλοποιούν ο Σύλλογος Γονέων και οι καθηγήτριες κυρίες Χριστίνα και Ρούλα Φραγκάκου "Λογοτεχνικό καλοκαίρι 2010 - γνωρίζουμε το νησί μας".

Σύμφωνα με την πρόσκληση του Μεγάρου Γκύζη,
Η μουσική διαδρομή του φεστιβάλ ξεκινά στις 4/8 με την Ρίτα Αντωνοπούλου, μια νέα τραγουδίστρια που όμως έχει κερδίσει το κοινό με τις φωνητικές της ικανότητες, την ερμηνεία της και την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία. Βασική συνεργάτιδα του Θάνου Μικρούτσικου τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και των Μίμη Πλέσσα και Σταμάτη Κραουνάκη παλαιότερα, μας ταξιδεύει σε μια μουσική παράσταση στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι για πιάνο και φωνή, που θα ενθουσιάσει το κοινό. Ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, αλλά και ξένα τραγούδια και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία. Μαζί της στο πιάνο ο εξαιρετικός μουσικός Άκης Μουχλιανίτης.

κι εδω (πάντα ήθελα να κάνω λίνκ σε αυτό το τραγούδι)
κι εδω (    "        "              "        "            "              "       )