Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2009

Χείμαρρος στην σημερινή του ραδιοφωνική παρέμβαση στον Σαντορίνη 106.4 ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Σιγάλας ο οποίος έκανε σοβαρότατες καταγγελίες σε βάρος της δημοτικής αρχής του νησιού αλλά και προσωπικά εναντίον του δημάρχου Θήρας.
Ο κ. Σιγάλας εξέφρασε σοβαρότατες ενστάσεις για τον τρόπο που λειτουργεί και διοικείται το Λιμενικό ταμείο Θήρας, το οποίο χαρακτήρισε ακέφαλο, συμπληρώνοντας ότι δεν λειτουργεί, δεν παράγει έργο ενώ εκκρεμούν από πλευράς του σοβαρές οικονομικές οφειλές.
Ο κ. Σιγάλας προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, έκανε λόγο για προσπάθειες εξαγοράς δημοτικών συμβούλων από τον δήμαρχο Θήρας, περιγράφοντας επιγραμματικά συγκεκριμένες περιπτώσεις, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα από τα θέματα που απασχόλησαν την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σχετικά με την πρόθεση του δήμου να αγοράσει ένα οικόπεδο στο Καμάρι. Για το θέμα ο κ. Σιγάλας είπε ότι μια ενδεχόμενη αγορά με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί, θα εκτίνασσε τις αντικειμενικές αξίες στην περιοχή.
Ο κ. Σιγάλας εξέφρασε την απογοήτευσή του από το γεγονός της μη καταγραφής και μετάδοσης του συμβουλίου σημειώνοντας ότι ήταν κρίμα που οι δημότες έχασαν την ευκαιρία να δούν (τέτοιο σόου) μια πολύ σημαντική συνεδρίαση…
Σε ερώτηση σχετικά με τις πιθανές αλλαγές στους πολιτικούς συσχετισμούς που θα προκύψουν σε τοπικό επίπεδο απο το ενδεχόμενο εκλογικής νίκης του Πασοκ, ο κ. Σιγάλας, απέφυγε ουσιαστικά να αναφερθεί σε πρόσωπα και πράγματα, ως μέλος όμως και μάλιστα ενήμερο και δυναμικό του Πασοκ, είπε ότι η Αυτοδιοίκηση οφείλει να λειτουργεί με διαφάνεια, υπενθυμίζοντας αρκετές από τις πρωτοβουλίες του κόμματός του.

Ο κ. Σιγάλας τέλος αναφέρθηκε στην «εκ των ουκ άνευ» χρηματοδότηση από πλευράς Δήμου Θήρας εκδήλωσης που διοργανώθηκε από ιδιώτες με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20.000 ευρώ.
«Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό» είπε κλείνοντας την παρέμβασή του ο κ. Σιγάλας.

Απ’ όλα, το τελευταίο απαντήθηκε. ήταν που πέσαμε στον αρμόδιο…

Ξέρετε ποιος είναι ο Μπρέγκοβιτς ;;

«ξέρετε ποιος είναι ο Μπρέγκοβιτς;; ξέρετε ποιος είναι ο Μπρέγκοβιτς;;» (όχι εγω μόνο Τερζή ακούω) αρκέστηκε να απαντήσει στις σοβαρότατες καταγγελίες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Φουστέρης, ο οποίος με την τρίτη προσπάθεια μας αποκάλυψε ότι ο Μπρέγκοβιτς είναι μεγάλος (και γαμώ τους συνθέτες δηλαδή) και χάρη μας έκανε που ήρθε εδώ κι έπαιξε τα τρομπόνια του.
Εν ολίγοις, «ξέρετε ποιος είναι ο Μπρέγκοβιτς;» μας είπε ο αντιδήμαρχος.
Εγω ξέρω. Εσύ, ξέρεις…..;;; ….

Μικρότητες θα πουν οι φίλοι του Μπρέγκοβιτς. Έτσι είναι, άμα τα πάρεις τα λεφτά, όλα τα άλλα είναι -όντως- μικρότητες….

σσ. εμένα πάντως, ο Μπρέγκοβιτς, μου έχει γράψει το αγαπημένο μου, οπότε παράπονο δεν εχω. Την Πόπη. που λέει, «με Λένε Πόπη σαν τη γιαγιά μου την Καλλιόπη, αχ να με λέγανε Κυβέλη, μου ταιριάζει πιο πολύ αυτό το Λάμδα και το «υ», με λένε Πόπη, κι όσο κι αν ντρέπομαι γι αυτό, μια μέρα, μια μέρα, μια μέεεεεερα θα σε παντρευτώ!


Τελευταίο σχόλιο.
κρίμα πάντως που κάποιοι κάποτε, τσίμπησαν όταν τους πρόσαψαν ότι μετατρέπουν τον δήμο σε κομματικό γραφείο. Θα μπορούσαν πολύ απλά, και απενοχοποιημένα να απαντήσουν πως οι φίλοι στηρίζουν τους φίλους τους. οι μη φίλοι, όσο κι αν προσπαθήσεις δε σε βοηθάνε με τίποτα. έτσι θα τη γλίτωναν και οι δήμαρχοι που ως συνήθως φταίνε για ολα….