Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2008

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια και… στην αιχμή της επικαιρότητάς μας βρίσκονται αυτήν την εποχή οι πολιτιστικές και εικαστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο νησί.







Απόψε το Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια του Φεστιβάλ του φιλοξενεί την Νατάσσα Μποφίλιου που παρουσιάζει μια νέα πρόταση μουσικής παράστασης με αφορμή τη νέα της δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφόρησε φέτος με τίτλο “Μέχρι το τέλος”, ένα μουσικό ταξίδι με σταθμούς στο σύγχρονο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.
Έναρξη συναυλίας στις 21.00. είσοδος ελεύθερη.




Την ίδια ώρα η Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Θ διοργανώνει στην πλατεία των Φηρών χορευτική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Σαντορίνης «Οι Ακρίτες» με παραδοσιακούς χορούς από τον Πόντο.



Με την ευκαιρία να σας υπενθυμίσουμε ότι στα πλαίσια του προγράμματος του Πολιτιστικού – Αθλητικού Καλοκαιριού Σαντορίνης «ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2008» της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής και Τουριστικής ανάπτυξης Θήρας, θα διοργανωθούν και φέτος τα «Ηφαίστεια 2008», η μεγαλύτερη γιορτή του νησιού μας.



Το Σάββατο 16 Αυγούστου 2008 και ώρα 21.30 για μια βραδιά η μοναδική Άντζελα Δημητρίου θα ερμηνεύσει αξέχαστα λαϊκά κομμάτια που έχουν αφήσει εποχή καθώς και καινούργιες επιτυχίες, στην Ένωση Γεωργικών Προϊόντων-Πύργος –SANTO WINES-.Τιμή εισόδου 10Ευρώ.



Επίσης την Κυριακή 17 Αυγούστου σας προσκαλούμε στην κορύφωση και ολοκλήρωση των εκδηλώσεων «ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ 2008». Ώρα 19.30 το ηφαίστειο ξυπνά και προειδοποιεί…..με καπνούς και εκρήξεις. Στις 21.00 θα ακολουθήσει η εικονική έκρηξη του ηφαιστείου, ένα μοναδικό υπερθέαμα με χιλιάδες βεγγαλικά και λάβα να διαχέεται στους λοφίσκους του.


Και δεν ξεχνάμε, έργα πρωτότυπα από φυσικά υλικά και από πολτό χαρτιού παρουσιάζουν στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Θήρας η Ευα Κριτσωτάκη και η Sabine Wurtz. Διάρκεια έκθεσης μέχρι τις 17 Αυγούστου, ανοιχτά 10-12 το πρωί και 17.00 – 22.00 το απόγευμα.