Τρίτη, Αυγούστου 12, 2008

Μια ακόμη, αυτή την φορά μεγάλης διάρκεια διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος είχαμε σήμερα το πρωί.
Για πάνω από 4 ώρες έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ένα μεγάλο τμήμα του νησιού και συγκεκριμένα από τις 07:00 – 10:30. Σύμφωνα με την ΔΕΗ πρόβλημα προέκυψε από μια ηλεκτρογεννήτριά της.. ε, τι να πούνε, λογική εξήγηση, πλην όμως ποιος θα αποζημιώσει τους επαγγελματίες για τις ζημιές που υπέστησαν μηχανήματα αλλά και σε ΠΡΟΪΟΝΤΑ τους;; (τα οποία σαφώς και θα καταναλωθούν από όλους εμάς;;)


Απόψε η μεγάλη … νύχτα. Όλα είναι έτοιμα για την συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που τραγουδούν απόψε στο Santo Wines στον Πύργο. Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε σε πολλά κεντρικά καταστήματα των Φηρών και στον Σαντορίνη 106.4


Σε άλλο κλίμα τώρα, στο Μπελλώνειο θα παρουσιάσει απόψε την ομιλία του ο καθηγητής Αντώνης Κονταράτος με θέμα "Καλλίστη και Αργοναυτική Εκστρατεία".
Να μείνουμε όμως στο Μπελλώνειο και να αναφερθούμε και στην επόμενη εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 16 Αυγούστου 2008 στις 20.00 πρόκειται για ομιλία του Δημοσιογράφου και πρώην Ευρωβουλευτή Γιάννη Μαρίνου με θέμα "Η δραματική οικονομική επικαιρότητα"



Εικαστικά και … μέχρι τις 17 Αυγούστου θα διαρκέσει η έκθεση έργων των καλλιτεχνών Εύας Κριτσώτακη και Sabine Wurz στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θήρας. Ανοιχτή καθημερινά 17:00 - 00:00. Είσοδος ελεύθερη



Ενώ τέλος εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην χθεσινή χορευτική εκδήλωση της χορευτικής ομάδας της Σταματίνας Ξιάρχου, που έγινε στην πλατεία των Φηρών. Οπώτε… περιμένουμε την επόμενη… !