Τετάρτη, Απριλίου 16, 2008

  • Θερμοκρασία στους 17 βαθμούς κελσίου, άνεμοι Δυτικοί στα 7 μποφόρ οι καιρικές συνθήκες αυτήν την ώρα στη Σαντορίνη.


  • Σημαντική εξέλιξη για το στέγαστρο του Ακρωτηρίου, κατατέθηκε χθές
    στην Πολεοδομία Θήρας αίτηση για την έκδοση άδειας για την πραγματοποίηση των εργασιών αποκατάστασης του στεγάστρου από την εργολήπτρια κοινοπραξία.
    Ύστερα απ’ αυτήν την εξέλιξη υπολογίζεται ότι όσο ταχύτερα εκδοθεί η πολεοδομική άδεια τόσο συντομότερα θα αρχίσουν κι οι εργασίες αποκατάστασης μπας και ολοκληρωθεί το σημαντικό αυτό έργο. Πηγή: newsletter : nea@santorini.net

  • Με στόχο τη δημιουργία μίας Τοπικής Ομάδας Προσκοπισμού στη Σαντορίνη, που θα συμβάλλει στην καλλιέργεια του εθελοντισμού και στην απασχόληση παιδιών και νέων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θήρας σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει σήμερα το απόγευμα στις 19.00 συνάντηση στην αίθουσά του στο Εμπορείο που απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να στελεχώσουν αυτήν την προσπάθεια. Την ενημέρωση θα κάνει η Έφορος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κυκλάδων.


  • Ανακυκλώστε τις παλιές σας συσκευές στον Κωτσόβολο
    Τις παλιές σας ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές μπορείτε να δίνετε για ανακύκλωση στο κατάστημα Κωτσόβολος, ανεξάρτητα από το εάν θα κάνετε κάποια αγορά από το κατάστημα. Τις συσκευές αυτές θα τις παραλαμβάνει η εταιρία, θα τις αποθηκεύει και θα τις διακινεί σε εταιρεία ανακύκλωσης δωρεάν για τους καταναλωτές. Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να καλείται στο 32 264 και 32353.