Τρίτη, Μαρτίου 18, 2008

  • 17oC αραιή συννεφιά και άνεμοι ΝΝΔ στα 2 bf , οι καιρικές συνθήκες αυτήν την ώρα στη Σαντορίνη,
  • πτώση της θερμοκρασίας και 15oC- 22oC αναμένεται για αύριο ασθενείς βροχές και άνεμοι ΝΔ στα 5 bf η πρόβλεψη για αυριο

  • Έσοδα ρεκόρ αναμένεται να εχει φέτος το Λιμενικό ταμείο Θήρας, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρός του στην πρόσφατη συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού. Στα 3.392.391 ευρώ αναμένεται να φθάσουν τα έσοδα με σημαντικότερες πηγές τα λιμενικά τέλη επιβατών που θα είναι 550.000 ευρώ και τα έσοδα -ρεκόρ φέτος- από τους επιβάτες των κρουαζιεροπλοίων που θα αγγίξουν τα 320.000 ευρώ.

  • Την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα καλεί τα μέλη της και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται η Ένωση ζωόφιλων Θήρας στην γενική της συνέλευση.
    Είμαστε η μόνη φωνή που διατηρεί στην επικαιρότητα το θέμα του Sea Diamond
    Δηλώνει ο διευθυντής της περιβαλλοντικής οργάνωσης Αρχιπέλαγος καταγγέλλοντας παράλληλα προσπάθεια φίμωσης εις βάρος του, σημειώνοντας παράλληλα πως «καμία άλλη οικολογική οργάνωση και κανένας αρμόδιος κυβερνητικός φορέας δεν ασχολείται με την ενδεχόμενη ρύπανση που μπορεί να προκαλέσει το βυθισμένο πλοίο. Αν μας σταματήσουν και εμάς, τότε το θέμα θα θαφτεί».

  • Ξεχωριστή ημέρα για το www.kykladesnews.gr η αυριανή μιας και στην 1.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ οι συντελεστές του φιλόδοξου εγχειρήματος που στόχο έχει την πολύπλευρη ηλεκτρονική παρουσίαση των νησιών μας αναμένεται να παρουσιάσουν τον κόμβο τους. Πολύ σημαντικό εργαλείο κρίνεται το e-shop http://www.nisiashop.gr/ που αφορά την πώληση προϊόντων από τα ελληνικά Κυκλαδονήσια.