Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2007









Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου ο διαγωνισμός αγώνων ταχύτητας αλλά και οδηγικής δεξιοτεχνίας «Santorini Moto Cross» που διοργάνωσε η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Σαντορίνης (ΛΕΜΑΝΣ)
Διαγωνιζόμενοι αλλά και θεατές μονο καλά λόγια είχαν να πούν, για την άρτια διοργάνωση και την διαμόρφωση της πίστας οι πρώτοι, και για το εντυπωσιακό θέαμα που έκοβε την ανάσα οι δεύτεροι. Σε ότι αφορά τις συμμετοχές, υπήρξε εκπροσώπηση από όλα τα μεγάλα νησιά των Κυκλάδων που έστειλαν αθλητές τους.




Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα για … τοποθέτηση βόμβας στην Εθνική τράπεζα την περασμένης Παρασκευής λίγο μετά τις 10.30 το πρωί. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν προβλήματα σε εργαζόμενους, πελάτες καθώς επίσης και στην λειτουργία της τράπεζας που διακόπηκε προκειμένου αστυνομικοί να ερευνήσουν τον χώρο….




Προβλήματα όμως δημιουργήθηκαν για μια ακόμη φορά στην λειτουργία του γυμνασίου των Φηρών, λόγο της εισόδου στις αίθουσες της σχολικής μονάδας πιθανότατα(;) εξωσχολικών που προκάλεσαν ζημιές στους χώρους.
Το αποτέλεσμα; Να δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία του σχολείου….




Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου με μια προβολή στις 21.20 ολοκληρώνονται οι προβολές της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «El Greco» από το Villagio Cinema στο Καμάρι.
Η ταινία αναφέρεται στη ζωή και το έργο του έλληνα ζωγράφου Δομίνικου Θεοτοκόπουλου.




Συνεχίζεται μέχρι και το τέλος της εβδομάδας στα περισσότερα δημοτικά διαμερίσματα ο έρανος του Ερυθρού Σταυρού από το παράρτημα Θήρας, οπότε αν τα δραστήρια μέλη του παραρτήματος δεν σας έχουν ακόμη χτυπήσει την πόρτα, αναμένεται να το κάνουν τις επόμενες μέρες