Πέμπτη, Μαΐου 17, 2007

  • Πέμπτη 16.5.2007
  • Τα προβλήματα της καθημερινότητας αποδεικνύονται τελικά τα πιο δυσεπίλυτα. Αυτό τουλάχιστο προέκυψε από την σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του προέδρου του δδ του Πύργου Αντώνη Καραμολέγκου.
    Μικρής κλίμακας παρεμβάσεις για τον καλλωπισμό και την λειτουργικότητα του τοπικού διαμερίσματος ζήτησε ο πρόεδρος, όπως η καθαριότητα των τουαλετών, η τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων ταχυδρομικών θυρίδων, η συντήρηση του νεκροταφείου και των αγροτικών δρόμων αλλά και ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου. Σε πολλές περιπτώσεις πάντως οι κάτοικοι υποκαθιστούν τις τοπικές αρχές βελτιώνοντας με ίδια μέσα την καθημερινότητά τους.
  • Την αποζημίωσή της αλλά και των παραγωγών για την φετινή χαμηλή παραγωγή σταφυλιών εξ αιτίας της ξηρασίας ζητά από το Υπουργείο Γεωργίας η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων.
  • Ήτανε να έρθει αλλά δεν… και μιλάμε για την χθεσινή περιβόητη άφιξη του υδροπλάνου της εταιρίας AirSea Lines. Δημοσιογράφοι και στελέχη της εταιρίας επιβιβάστηκαν στο σκάφος, πέταξαν πάνω από το Αιγαίο, αλλά ….. στην Σαντορίνη δεν ήρθαν. Το αντίστοιχο συνέβη προχθές και στην Πάρο, όπου μάλιστα είχε διοργανωθεί και τελετή άφιξης ….
  • Τους φόβους του για την ματαίωση της επέκτασης εκφράζει σήμερα με δελτίο τύπου ο πρώην πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ, Νομαρχιακός σύμβουλος Γιώργος Μητροπίας.
  • Την θεατρική παράσταση «Εθνικός Ύμνος» σας καλεί να παρακολουθήσετε σήμερα στις 20.15 στο Μπελλώνειο η ΔΕΠΟΤΑΘ. Η παράσταση γίνεται προς τιμήν της θεατρικής ομάδας του Ενιαίου Λυκείου. Επίσης, σας καλεί αύριο στις 20.00 στο Μπελλώνειο να παρακολουθήσετε την παράσταση «Ματωμένο Φεγγάρι» που θα παρουσιάσει η μουσική καλλιτεχνική ομάδα Σαντορίνης Β και Γ ΤΕΕ.