Τρίτη, Απριλίου 24, 2007

  • Ο σύλλογος ψαράδων Θήρας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συλλόγων Παράκτιας Αλιείας Περιφέρειας Κυκλάδων, αναφέρθηκαν για πρώτη φορά δημόσια σήμερα με δηλώσεις τους στον «Σαντορίνη 106.4», στην ζημιά που υπέστησαν οι αλιείς που ψάρευαν στην Καλντέρα καθώς και στο ότι ξεκινούν νομικές διαδικασίες για την αποζημίωσή τους.
  • Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθούν στην Σαντορίνη δημοσιογράφοι από τον χώρο της γεύσης και του τουρισμού για το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς.
    Η πρωτοβουλία ανήκει στον Ηλιότοπο και μεταξύ άλλων θα φιλοξενηθούν οι Ηλίας Μαμαλάκης, Θάλεια Τσιχλάκη και Μπήλιω Τσουκαλά.
  • Πρόσκληση στα μέλη της και σε όλους τους ξενοδόχους απευθύνει η Ένωση Ξενοδόχων για σήμερα το απόγευμα στις 17.30 προκειμένου να ενημερωθούν για το expedia. Πρόκειται για σύγχρονο πρόγραμμα ηλεκτρονικών κρατήσεων και επικοινωνίας με τουριστικά γραφεία.
  • Σεμινάρια με θέμα την διδασκαλία των νέων βιβλίων διοργανώνει ο σύλλογος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θήρας για την Πέμπτη Παρασκευή και το Σάββατο 25-28 Απριλίου, καθώς επίσης και ενημερωτικές εκδηλώσεις για την ενημέρωση των γονέων την Πέμπτη και το Σάββατο στο Μπελλώνειο.