Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2007

  • Τετάρτη 14.3.2007
  • Πριν από το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τοπικής της ΝΔ, αναμένεται να έρθουν στο νησί συνεργεία για να επισκευάσουn την ηλεκτρολογική βλάβη στο Νέο Αρχαιολογικό Mουσείο. Λυπηρό ,πάντως, χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι έχει μείνει κλειστό εδώ και 4 μήνες.
  • «Στροφή στον ποιοτικό τουρισμό» το σαφές μήνυμα της σημερινής συνέντευξης του Γιάννη Ευαγγέλου ,προέδρου της Ένωσης των εν Ελλάδι τουριστικών γραφείων, που σημείωσε ότι όλοι οι εμπλεκόμενoι στην τουριστική βιομηχανία θα πρέπει να προσανατολιστούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών τους. Χαρακτηριστική η αναφορά του στο θέμα των υπηρεσιών της ακτοπλοΐας, που όπως είπε θα έπρεπε να αποτελούν μια ευχάριστη εμπειρία, όπως οι κρουαζιέρες ιδιωτικών εταιριών, και όχι ταλαιπωρία όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις στην ακτοπλοΐα σήμερα.
  • Νωρίτερα από ότι είχε ανακοινωθεί ανοίγει η σεζόν για την easyCruise, στις 18 Μαΐου, μιας και η μεγάλη ζήτηση οδήγησε την εταιρία να επιμηκύνει τον προγραμματισμό των δρομολογίων της.
  • Επιθεωρήσεις στα έργα των Κυκλάδων από μηχανικούς του ΥΠΕΧΩΔΕ, προανήγγειλε ο ο νομαρχιακός σύμβουλος της μειοψηφίας Νίκος Βενάκης που εμμένει στις θέσεις του σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες του για τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών της Νομαρχίας Γιάννη Αλβέρτη, σημειώνοντας ,σε σημερινή του συνέντευξη, ότι έχει την στήριξη του συνδυασμού του.
  • "Προσωπικοί οι λόγοι της παραίτησής της" δήλωσε σε σημερινή της συνέντευξη η πρώην διευθύντρια του Μπελλώνειου Σοφία Θανοπούλου. Υπεύθυνη για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων ανέλαβε η Ειρήνη Μπελλώνια.
  • Ενημερωτικές ιατρικές συναντήσεις που απευθύνονται στο επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας φιλοξενούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη απόγευμα στο Μπελλώνειο.