Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2007

  • Τρίτη 27.2.2007
  • 5 νοσηλεύτριες και.. 7 οδηγοί! Μοιάζει παράξενο, αλλά αυτά είναι τα αριθμητικά δεδομένα του Κέντρου Υγείας Θήρας. Σύμφωνα με δηλώσεις του επιστημονικού διευθυντή της μονάδας Χαράλαμπου Κελλίδη, σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει ούτε μια νοσηλεύτρια ανά βάρδια, ακόμη … έρχεται το νοσηλευτικό προσωπικό προκύρηξης του 2004, ενώ κάθε χρόνο οι νοσηλεύτριες που προσλαμβάνονται για να καλύψουν τις αυξημένες θερινές ανάγκες φθάνουν .. κατά τον Οκτώβρη, με τις φετινες προβλέψεις να είναι ακόμη χειρότερες ….
    Ο σύλλογος στήριξης αλλά και ιδιώτες αναμένεται και φέτος να βάλουν το χέρι στην τσέπη για την πρόσληψη και πληρωμή των νοσηλευτριών που θα καλύψουν τις θερινες ανάγκες της υγειονομικής μονάδας…
  • Η ένωση ξενοδόχων Σαντορίνης καλεί τα μέλη της σε γενική συνέλευση και εκλογές την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 12.00 στο Μπελλώνειο στα Φηρά.
    Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν απολογισμός από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, ενημέρωση για τρέχοντα θέματα, συζήτηση για την συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις καθώς και η λειτουργία των γραφείων της Ένωσης.
  • Τέλη Μάρτη ξεκινούν τα δρομολόγια των υδροπλάνων της AirSea Lines από το Λαύριο στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου. Ήδη ξεκίνησε η δημιουργία υδατοδρομίων σε Λαυριο και Κάλυμνο, ενώ στα σχέδια της εταιρίας περιλαμβάνονται και συνδυασμένα δρομολόγια μεταξύ λιμανιών και αεροδρομίων.
  • Στα ύψη εκτινάχθηκαν οι τιμές των ακινήτων στη Σαντορίνη που κατατάσσετε πέμπτη ακριβότερη περιοχή στην Ελλάδα. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τις τιμές ανά δημοτικό διαμέρισμα και ζώνη στο site www.kykladesnews.gr
  • Η Σαντορίνη όμως έχει κι άλλη πρωτιά. Aυτή του νησιού με τις περισσότερες πισίνες! Τις 100.000 ξεπερνούν οι πισίνες σε ολόκληρη την χώρα, ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο κατασκευάστηκαν 6.000 καινούργιες με την Ελλάδα να είναι η δεύτερη πιο δυναμική αγορά μετά τη Γαλλία.