Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015

δύο νίκες του Α.Ο. Θήρας στα φιλικά της Αθήνας – με το Ρέρυμνο οι διπλοί επόμενοι φιλικοί (25-26.9 και 3-4.10)

Δύο σημαντικές και ενδεικτικές της φετινής του πορείας στην Α1 νίκες κατέκτησε ο Α.Ο. Θήρας στα παιχνίδια του με την ομάδα της Ηλιούπολης και του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα.

Χαρακτηριστικό της ισχύος της ομάδας είναι ότι παρά τις απώλειες των Οικονομίδου και Αρτακιανού που δεν κατάφεραν να αγωνιστούν, ο Α.Ο. Θήρας κέρδισε άνετα και τα δύο παιχνίδια με σκόρ 0-3.

Η σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Α.Ο. Θήρας ήταν η εξής :  (Οικονόμου): Μουντάκη (λ-α), Γεωργιάδου, Καραφουλίδου, Βεργίδου, Τσβετκόβα, Μπρίνκμαν, Βίντοβιτς / Σκορδίλη, Βουβούλη (λ-α)

Διπλό φιλικό ΑΟ Θήρας -  ΟΠΕΡ

Μόνιμος φιλικός αντίπαλος του ΟΠΕΡ θα γίνει την φετινή περίοδο της προετοιμασίας του η ομάδα της Σαντορίνης, αφού έχει ήδη ορίσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις με την εν λόγω ομάδα ο ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα ξεκινήσει την εύρεση αγωνιστικού ρυθμού εναντίον της Θήρας την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό του Ρεθύμνου.

Μία εβδομάδα αργότερα (3-4/10) θα ταξιδέψει ως την Σαντορίνη για να συμμετάσχει στο τουρνουά «Νομίκεια 2015», όπου θα βρεθεί ξανά αντίπαλος με την τοπική ομάδα, ενώ θα αντιμετωπίσει στον μικρό ή μεγάλο τελικό έναν εκ των Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου ΟΠΕΡ – ΑΟ Θήρας
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ΟΠΕΡ – ΑΟ Θήρας

Τουρνουά «Νομίκεια»
Σάββατο 3 Οκτωβρίου
17.00 ΑΕΚ- Παναθηναϊκός
20.00 ΑΟ Θήρας - ΟΠΕΡ
Κυριακή 4 Οκτωβρίου
17.00 Μικρός Τελικός
20.00 Τελικός