Σάββατο, Ιουλίου 18, 2015

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ από τον Δήμο Θήρας

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του,

Ο Δήμος Θήρας προκηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη μεγαλύτερη  τιμή για την «μίσθωση κοινοχρήστων χώρων προβολής υπαίθριας διαφήμισης Δήμου Θήρας»  διάρκειας από τα υπογραφής του συμφωνητικού και μέχρι 31/12/2017.

Ως κατώτατο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των σαράντα χιλιάδων (40.000,00) ευρώ για ολόκληρο το διάστημα της μίσθωσης για όλους τους εκμισθωμένους χώρους/σημεία.

Καθορίζει τους όρους του διαγωνισμού σύμφωνα με τους οποίους, η αρμόδια επιτροπή διαγωνισμών θα διενεργήσει την δημοπρασία όπως  την  συνημμένη διακήρυξη. 

Ο διαγωνισμός  θα γίνει  στο γραφείο της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Θήρας ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής που έχει καθοριστεί με την υπ’ αριθμό  3/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (περίπτωση α΄). 

Ως ημερομηνία  λήξης της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών στο διαγωνισμό ορίζεται η  28η Ιουλίου  2015  ημέρα  Τρίτη  και ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 10.30.

Περίληψη της διακηρύξεως θα δημοσιευτεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ 28/1980.

Οι όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται στο γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου, των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
  
Την διακύρηξη μπορείτε να δείτε εδώ :