Τρίτη, Ιουλίου 14, 2015

καθέλκυση του νέου σκάφους «Σαντορίνη» της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης

Πραγματοποιήθηκε η καθέλκυση του πλέον σύγχρονου σκάφους που ναυπήγησε στο ναυπηγείο της στην Βλυχάδα, του «Σαντορίνη», η Ένωση λεμβούχων Σαντορίνης.

Η κατασκευή του σκάφους διήρκησε δύο περίπου χρόνια και ξεκίνησε με την ολοκλήρωση του παρόμοιου σκάφους «Γαρμπής» που με ασφάλεια και επιτυχία μεταφέρει τα τρία τελευταία χρόνια τους επιβάτες των κρουαζιεροπλοίων από και προς την Σαντορίνη, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί εκδρομές σε νησιά των Κυκλάδων και παρέχει της υπηρεσίες του σε κάθε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη μεταφοράς επιβατών από και προς την Σαντορίνη.

Η δημιουργία ενός δίδυμου σκάφους του Γαρμπή, του «Σαντορίνη» είχε υπάρξει δέσμευση και υπόσχεση του προέδρου της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης κ. Κανακάρη, με την ολοκλήρωση του πρώτου πλοίου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης για το ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός,
Ή ιστορία της Ένωσής Λεμβούχων δεν θα μπορούσε να μην είναι μέρος της ευρύτερης ιστορίας της Θηραϊκής Ναυτιλίας. Εμείς , με ορίζοντα το μέλλον καλωσοριζουμε το " Σαντορίνη" μας! Το δεύτερο πολυτελέστερο σκάφος εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στη Σαντορίνη στο Ναυπηγείο "Santomarine". Μπορεί να φιλοξενήσει 220 και πλέον επιβάτες χωρισμένο σε δύο καταστρώματα και ένα κλιματιζομενο εσωτερικό σαλόνι! Καλοταξιδο "Santorini" Καλές θάλασσες !!!



Φωτογραφίες από την ναυπήγηση του νέου σκάφους της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης αλλά και την διαδικασία καθελκυσής του που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουλίου στην Βλυχάδα, μπορείτε να δείτε εδώ :