Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015

ΜΙΣΘΩΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΘΗΡΑ – ανακοίνωση του Δήμου Θήρας για την μίσθωση μέρους των παραλιών «Μέσα Πηγάδια» και «Αγ. Παρασκευή»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Στο Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Σύρου,  την  τρίτη (03)  του μηνός Αυγούστου του έτους δύο χιλιάδες δέκα πέντε (2015) ημέρα Δευτέρα και από ώρα   13:30 (κατάθεση δικαιολογητικών),  θα γίνει ενώπιον της  Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών, δημόσιος πλειοδοτικός προφορικός  διαγωνισμός   για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, μίσθωσης δύο  (2) τμημάτων κοινοχρήστου  χώρου  αιγιαλού για τοποθέτηση ομπρελοξαπλωστρών και θαλάσσιων μέσων αναψυχής, όπως φαίνονται  στους συνημμένους ορθοφωτοχάρτες και απαριθμούνται παρακάτω:

ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΝΤΙΝΩΝ, ΟΜΠΡΕΛΩΝ & ΞΑΠΛΩΣΤΡΩΝ & ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Α/Α     ΘΕΣΗ ΧΡΗΣΗ           ΕΚΤΑΣΗ σε τ.μ.
1.         ΜΕΣΑ ΠΗΓΑΔΙΑ      Θαλάσσια μέσα αναψυχής      78
2.         ΒΟΘΩΝΑΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   Ομπρελοξαπλώστρες  500

Άρθρο 1. Τα  προς παραχώρηση  τμήματα  κοινοχρήστου χώρου αιγιαλού, όπως περιγράφονται στα συνημμένα τοπογραφικά διαγράμματα  θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την τοποθέτηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής και ομπρελοξαπλωστρών.
Άρθρο 2. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί με δημόσιο πλειοδοτικό προφορικό  διαγωνισμό   στο Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Σύρου, ενώπιον της προς τούτο ορισθείσης επιτροπής.
Στην περίπτωση που αποβεί άκαρπη, για οποιοδήποτε λόγο, θα επαναληφθεί στις 10-8-2015 ημέρα Δευτέρα την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Άρθρο 3. Η διάρκεια της παραχώρησης χρήσεως ορίζεται από την επόμενη της υπογραφής της σύμβασης και λήγει την 30/04/2016. Με τη λήξη της σύμβασης  ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον παραχωρηθέντα χώρο.
Άρθρο 4. Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά (....) 


Πηγή – Πληροφορίες : http://www.thira.gr/