Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2015

νικητής του ντέρμπι με τον Α.Ο. Θήρας ο Πανναξιακός

Σύμφωνα με ανάρτηση του www.volleynews.gr


Ο Πανναξιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι των νησιών για την 13η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Η ομάδα της Νάξου νίκησε την οικοδέσποινα με 3-1 σε έναν αγώνα με πολλές ανατροπές.
Απούσα για τον ΑΟ Θήρας ήταν η Βαρουδάκη, η οποία θα μείνει έξω για δύο εβδομάδες μετά την μερική ρήξη μηνίσκου που υπέστη σε προπόνηση.

Με κορυφαία την Μελίνα Εμμανουηλίδου (20 πόντοι με 13/17 επιθέσεις και 7 μπλοκ), ο Πανναξιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των Κυκλάδων και πλησίασε ξανά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΑΟΘ βρέθηκε στο -5 από την 4η θέση και την ΑΕΚ.

Ο αγώνας με εξαίρεση το τρίτο σετ που ήταν ένας μονόλογος του Πανναξιακού είχε συναρπαστική εξέλιξη και καθήλωσε τους 1.000 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό της Σαντορίνης (ανάμεσα τους και 40 οπαδοί του Πανναξιακού) και δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Τα σετ: 1-3 (26-28, 25-19, 9-25, 21-25)

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της προπονήτριας του Α.Ο. Θήρας κ. Μεμετζή με την λήξη του αγώνα  «Δυστυχώς παίζοντας σχεδόν σε όλο το ματς χωρίς υποδοχή δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η ήττα δεν αλλάζει τους στόχους μας, απλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Πανναξιακός. Είχαμε πάρα πολύ άγχος και δεν ξέρω το γιατί».


Στην επόμενη, 14η αγωνιστική, στις 31.1.2015 ο Α.Ο. Θήρας θα αντιμετωπίσει την ΣΑΑκ Ανατόλια στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.