Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

έως τις 5.1 η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην Σαντορίνη – το Σάββατο 3.1 στην 13.00 η κοπή της βασιλόπιττας

Ο πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Θήρας ενημερώνουν τους Δημότες και τις Δημότισσες  ότι το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Δευτέρα 5  Ιανουαρίου 2015.

Η παράταση της λειτουργίας θεωρήθηκε επιβεβλημένη καθώς λόγω των καιρικών συνθηκών δεν δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να το χαρούν όλες τις ημέρες.

Επίσης ενημερώνουμε ότι  το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 13:00 θα γίνει η κοπή της Βασιλόπιτας του χωριού. Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί θα κερδίσει μια 4ήμερη κρουαζιέρα για δύο άτομα.

Την  ίδια ημέρα και ώρα θα μοιραστούν δώρα σε όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στο  Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους  χορηγούς μας  , όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που βοήθησαν στην λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού, τους εργαζόμενους στην Ένωση Λεμβούχων για τις εργασίες τόσο της εγκατάστασης , όσο και της αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία, καθώς και όλους τους Δημότες , τις Δημότισσες και κυρίως τα παιδιά που με την παρουσία τους ζωντάνεψαν τις εγκαταστάσεις του Χριστουγεννιάτικου χωριού μας.

Χρόνια πολλά σε όλους


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΗΡΑΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ