Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2013

σήμερα 19.6 η παρουσίαση των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης “το Αρκάδι”

Όταν η αρχή είναι καλή, τότε αυτό που χρειάζεται στην συνέχεια είναι να είμαστε συνεπείς στις υποσχέσεις που δώσαμε ξεκινώντας.
Αυτό είναι διαρκώς στην σκέψη μας, όταν προχωράμε στην υλοποίησή τους, κάνοντας πάντα μια καλή αρχή ξεχωριστά σε κάθε μια υπόσχεση.

Έτσι η φετινή παρουσίαση των εκδηλώσεων για το καλοκαίρι του 2013 του Συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθεί σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στο εστιατόριο “SALTSA” στα Φηρά, την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 14.00 με κεντρική ομιλήτρια την κ. Κατερίνα Καραβάτου.

Χωρίς καμία διάθεση να αποκαλύψουμε κάτι από το περιεχόμενο των φετινών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι στην δεκαπενταετία που συμπληρώνει η δράση του, πολλές και ποικίλες εκπλήξεις δικαίωσαν τις επιλογές μας, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στην επιτυχία.


Η πρώτη ανακοινωθείσα εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης “το Αρκάδι” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 20.00 στο Οινοποιείο Κουτσογιαννόπουλου, όπου θα παρουσιαστεί η χορευτική ομάδα του δραστήριου Συλλόγου οι “αέναοι χορευτές”.

Στην εκδήλωση κλήθηκαν και θα συμμετάσχουν παρουσιάζοντας το πρόγραμμά τους το χορευτικό σχήμα του Συλλόγου Ποντίων και φίλων Ποντίων Σαντορίνης, καθώς και η χορευτική ομάδα της Αρτεμίας Δεναξά.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.