Σάββατο, Αυγούστου 25, 2012

«Γαστρονομική βραδιά με τις νοικοκυρές του Πύργου»

Το Πολιτιστικό Χωριό «Η Σαντορίνη που έφυγε» Κάναβα Γιάννη Χρυσού- Δρόσου - "Cultural Village - Santorini of the past" μετά την πετυχημένη εκδήλωση του περσινού καλοκαιριού, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει γαστρονομική βραδιά για να τιμήσει τις νοικοκυρές του Πύργου.

Το Σάββατο 25 Αυγούστου στις 21:00 καλεί τις νοικοκυρές μικρές και μεγάλες να παρουσιάσουν την δικιά τους αγαπημένη σαντορινιά συνταγή, ώστε να προβληθεί η τοπική γαστρονομική παράδοση και να δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γευτούν σαντορινιά φαγητά μαζί με κρασί και μουσική.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Πύργου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εστία, το εστιατόριο ΣΕΛΗΝΗ και με όλες τις τοπικές επιχειρήσεις του χωριού.
Την βραδιά θα ανοίξουν τα τοπικά χορευτικά συγκροτήματα με υπεύθυνη διδασκαλίας την Αρτεμία Δεναξά.
Θα πραγματοποιηθεί και η απονομή επαίνων όσων παιδιών συμμετείχαν στα καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργάνωσε το Πολιτισμικό Χωριό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με δωρεάν συμμετοχή.

Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώνεται το πρόγραμμα των φετινών πολιτισμικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν οι θεατρικές παραστάσεις στις 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.  
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 22860-31101