Τρίτη, Μαρτίου 20, 2012

τι κάνεις Γιάννη; κουκιά σπέρνω....

6 και 7 Απριλίου 2η θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο εκδήλωση με θέμα «Τα Τοπικά  Προϊόντα στο τραπέζι του καταναλωτή» με στόχο την ακόμη καλύτερη ευαισθητοποίηση του κόσμου στην υποστήριξη των τοπικών προιόντων. 
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση των προϊόντων και των επιχειρήσεων, όπως και συνεταιρισμών μεταποίησης αγροτικών προϊόντων. Κατά την διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σχετικές με την γαστρονομία, την συνεργατικότητα, την καθετοποίηση της παραγωγής και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που σχετίζονται με την πρωτογενή τομέα και την σύνδεσή του με τον τουρισμό. Επίσης στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γιώργου Πίττα, μέλους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και υπεύθυνου για το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό».
Σκοπός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, πέραν της προβολής των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, είναι και η σύναψη εμπορικών συμφωνιών μεταξύ των Ξενοδοχειακών, Επισιτιστικών, Εμπορικών Επιχειρήσεων με τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις μεταποίησης.