Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2011

Δήμος Σαντορίνης για τις εκδηλώσεις για παιδιά

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Σαντορίνης για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου,

Ένα ιδιαίτερα επωφελές Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι απόλαυσαν τα παιδιά που βρέθηκαν στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο την Τρίτη και την Τετάρτη 27 & 28 Δεκεμβρίου 2011.
Ο Δήμος Θήρας υποδεχόμενος τη θεατρική ομάδα HIPPO, προσέφερε στους μικρούς του φίλους το θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα «Το πνεύμα των Χριστουγέννων».
Το μαγευτικό σκηνικό κατασκευάστηκε από τις εργασίες όλων των παιδιών των σχολείων της Σαντορίνης, δημιουργώντας έτσι μία παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Η μαζική ανταπόκριση του κόσμου και η επιτυχία της εκδήλωσης αναδεικνύουν την ανάγκη που έχουν τόσο παιδιά όσο και ενήλικες για επαφή με καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές των Παιδικών Σταθμών, των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Θήρας, το Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, την καφετέρια Bonjour, την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων και τις κυρίες Μαρία Σκοπελίτου, Μίνα Γιαννακούλια, Ευαγγελία Μαρκοζάννε, Λόλα Μπάμπα και Μαριάννα Ασιμή.