Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

Θα φύγω θα πάω στα ξένα
ή, ο Τζουμάκας τώρα δικαιώνεται
Σύμφωνα με αποκλειστικές και αξιόπιστες πληροφορίες -πάντα τέτοιες έχουμε- ο κ. Στέφανος φέρεται να έχει δηλώσει ότι για ένα χρόνο καλά ήτανε, αλλά σιγά μην ξαναπατήσει το πόδι του στις ΗΠΑ. Στην Ελλάδα μια χαρά είναι, τρως φρέσκα ψάρια, τρως φρέσκα φρούτα και μαθαίνεις γενικώς να μην παίρνεις τα πράγματα και πολύ στα σοβαρά. Όπως πχ με τους πασόκους, οι οποίοι γενικώς είναι καλοί άνθρωποι, εκτός κι αν τους πάρεις πολύ στα σοβαρά, οπότε και γίνεσαι Τζουμάκας και παίρνεις τα -αμερικάνικα- βουνά.
Εδώ που τα λέμε, ο κ. Στέφανος δεν έπαθε και τίποτε το σοβαρό, άλλοι έχουνε πάθει και χειρότερα, αλλά είπαμε, είναι να μην είσαι ευαίσθητος άνθρωπος και τα παίρνεις όλα στα σοβαρά, με κίνδυνο να τα βροντήξεις όλα κάτω προκειμένου να ανακαλύψεις καλύτερους λαούς, καλύτερους φίλους και καλύτερους σοσιαλιστές.
«Τι περίμενες να βρεις βρε κακομοίρη…» φέρετε ότι του είπαν αρκετοί γνωστοί με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, πλήν όμως ο κ. Στέφανος υποστήριξε ότι η όλη περιπέτεια απετέλεσε για εκείνον μια εξαιρετική εμπειρία.