Τετάρτη, Μαΐου 13, 2009


Για την Ολοκλήρωση του 1ου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Αντρών μας ενημερώνει με ανακοίνωσή της η ΔΕΠΟΤΑΘ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Η Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Θ. ανακοινώνει πως ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Αντρών που διεξήχθει στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας. Οι 200 περίπου αθλητές που σχημάτισαν 14 ομάδες, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε συνθήκες επίσημων αγώνων, με πιστοποιημένους διαιτητές, γραμματεία, φωτεινούς πίνακες κ.ο.κ. Αγωνίστηκαν επίσης σε ξύλινο παρκέ, χωρίς οι καιρικές συνθήκες να επηρεάζουν τις προσπάθειές τους και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, όπως και οι αρκετοί θεατές που παρακολούθησαν τους 50 αγώνες του Πρωταθλήματος.

Στο μικρό τελικό του Πρωταθλήματος (για τις θέσεις 3-4) ο ¨Κόκκινος Αετός¨ επικράτησε του ¨Τρόπικαλ¨ με 81-76 (ημίχρονο 32-44).

Στο μεγάλο τελικό η ¨Φιλία¨ κατέκτησε το Πρωτάθλημα έπειτα από τη νίκη της επί του ¨Βυθού¨ με 80-62 (ημίχρονο 46-38).

Νικητής του Διαγωνισμού Τριπόντων αναδείχθηκε ο Στέφανος Βρακάς.

Νικητής του Διαγωνισμού Καρφωμάτων αναδείχθηκε ο Άρης Συρίγος.

Τέλος, Πολυτιμότερος Παίχτης όλης της Διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Στέφανος Βρακάς (σημ. πέτυχε 43 πόντους, μόνο στο μικρό τελικό!).

Τέλος, βραβεύθηκαν και οι διαιτητές Κωστ.. Παπαδημητρόπουλος, Ιάκ. Σιγάλας και Δημ. Ατωνόπουλος, χωρίς τη συμβολή των οποίων η επιτυχημένη ολοκλήρωση της διοργάνωσης θα ήταν αδύνατη.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Θ., ευχαριστούν θερμά για ακόμη μία φορά όλους τους συμμετέχοντες και τους θεατές που παρακολούθησαν τις προσπάθειες των ομάδων.