Πέμπτη, Ιανουαρίου 08, 2009

Δύο λίθοι σε μια μέρα.
Τους θεμέλιους λίθους για την κατασκευή των Νέων Νοσοκομείων της Σαντορίνης και της Νάξου θα βάλει αύριο ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Στις 14.30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή στη Σαντορίνη και λίγες ώρες αργότερα στη Νάξο. Η εκδήλωση στην Σαντορίνη θα πραγματοποιηθεί στο εργοτάξιο του Νέου Νοσοκομείου με την παρουσία των τριών βουλευτών του Νομού και του Γ.Γ. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπου Κόκκινου.


διοικητικά πειράματα ή
Το μπαλάκι στους δήμους
Οι δήμοι καλούνται και πάλι ύστερα από 20 χρόνια συνεργασίας με εταιρίες καθαριότητας και εργολαβίες, να διαχειριστούν το θέμα της καθαριότητας των περιοχών τους προσλαμβάνοντας μόνιμο ή εποχικό προσωπικό.
Τα νέα δεδομένα προκύπτουν ύστερα από απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Οπώτε, οι δήμαρχοι καλούνται να "ανακαλύψουν" τις δυνατότητες που τους δίνουν τα νέα δεδομένα, απο την άλλη πλευρά όμως σκάνε μπαλόνια μιας και θα περνούν πλέον απο το χέρι τους οι απαραίτητες προσλήψεις προσωπικού.

Εκλογή νέου Αντιπρόεδρου αλλά και 12 θέματα περιλαμβάνει η πρόσκληση της Κοινότητας της Οίας για το επόμενο Κοινοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου στις 11.00 το πρωί.