Πέμπτη, Αυγούστου 07, 2008
































































Η Αγγέλικα Κοροβέση με την Σοφία Θανοπούλου επιμελήτρια των εκθέσεων του Art Space












  • Mπορεί ο Έλληνας να πηγαίνει διακοπές με δανεικά, αλλά η οικονομική κρίση φαίνεται πως δεν τον εμποδίζει να αγοράζει τέχνη από τις γκαλερί στα Κυκλαδονήσια.
    Oι γκαλερί που λειτουργούν στα νησιά δείχνουν αλώβητες από την οικονομική κρίση, καθώς οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες τους αγοραστές, διαρκώς αυξάνονται.
    Αποδεικνύοντας ότι τα νησιά δεν πουλάνε μόνο θάλασσα, ήλιο και σουβλάκι...αλλά και τέχνη!
    Ευχαριστημένος πάντως δηλώνει ο Αντώνης Αργυρός από την γκαλερί «Αrt Space» στην Έξω Γωνιά που λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια σε ένα παλιό οινοποιείο,
    λέγοντας ότι «ο κόσμος μπαίνει πιο εύκολα στις αίθουσες τέχνης των νησιών, μιας και βρίσκεται σε διακοπές, αισθάνεται πιο χαλαρός, δεν νιώθει ότι πρέπει υποχρεωτικά «να ξέρει» για να περάσει το κατώφλι.
    «Οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τις αθηναϊκές αίθουσες τέχνης και πάντα εξαρτάται και από το όνομα του καλλιτέχνη», εξηγεί ο Αντώνης Αργυρός
    Πηγή: www.kykladesnews.gr/default.asp?pid=4&la=1&nID=8897



  • Φωτογραφίες από την 5η ατομική έκθεση που φιλοξενεί το «Αrt Space»
    Πρόκειται για την έκθεση με τίτλο «η εικόνα της φωνής» της Αγγέλικας Κοροβέση τα εγκαίνια της οποία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 1η Αυγούστου. Η έκθεση θα παραμείνει επισκέψιμη μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι πολύ πρόσφατα στις 29 Μαίου του 2008 η Αγγέλικα Κοροβέση βραβεύτηκε με το αργυρό μετάλλιο στο Πεκίνο από την επίσημη Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνο 2008 BOCOG , που διοργάνωσε διαγωνισμό Γλυπτικής Υπαίθριων Χώρων με θέμα τα Ολυμπιακά Αθλήματα και το Ολυμπιακό Ιδεώδες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site : www.aggelika.gr/







  • Τα κουβαδάκια της και στην Τήνο! ..μαζεύει και ετοιμάζεται να πάει η οικογένεια Κώστα και Νατάσσας Καραμανλή, αλλάζοντας ρότα από την Ίο που πήγαιναν τα πολλά τελευταία χρόνια μιας και το ξενοδοχείο που έμεναν άλλαξε ιδιοκτήτη, και .. βάζοντας πλώρη για Τήνο.
    Α, μπα, δεν πρόκειται για τάμα, απλά ο πρωθυπουργός σεμνά και ταπεινά επιλέγει να περνάει τις διακοπές του σε ήσυχα νησιά, αποφεύγοντας την κοσμικότητα των κοσμοπολίτικων.
    Έτσι, Κώστας, Νατάσσα και δίδυμα θα πάνε Τήνο 12 - 18 Αυγούστου.

  • Οι υπόλοιποι πάντως της γαλάζιας κυβέρνησης επιλέγουν φανατικά της κοσμική Μύκονο.
    Στον Κούνδουρο ο Μιχάλης Λιάπης, στην Άνω Μερά ο Πέτρος Δούκας, τώρα μάλιστα που πλησιάζει ο δεκαπενταύγουστος και σφίγγουν οι ζέστες, το «προσκύνημα» των πολιτικών στο Super Paradise -την δημοφιλέστερη παραλία για ξεσάλωμα και πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως -θα μετατρέψει την Μύκονο σε νησί των πολιτικών!
    Έρευνα : www.kykladesnews.gr
    http://www.kykladesnews.gr/default.asp?pid=4&la=1&nID=8896



  • Ομάδα ψυχολόγων εχει ήδη πιάσει δουλειά στη Σαντορίνη προκειμένου να υποστηρίξει ψυχολογικά παιδιά και μεγαλύτερους στον Βουρβούλο και το Ακρωτήρι οι οποίοι είτε ήρθαν αντιμέτωποι με το δράστη είτε επηρεάστηκαν από το πρόσφατο μακάβριο έγκλημα.
    Στο Ακρωτήρι οι γιατροί θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν αν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στους μαθητές της άτυχης δασκάλας με όσα άκουσαν από τα Μ.Μ.Ε. Εν τω μεταξύ το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου των εκπαιδευτικών Α΄θμιας εκπαίδευσης Θήρας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό της συναδέλφου τους , έστειλαν εκπροσώπους στην κηδεία της δασκάλας και κατέθεσαν αντί για στεφάνι 200 ευρώ στο χαμόγελο του παιδιού.