Παρασκευή, Απριλίου 11, 2008

  • Τους 30 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να φθάσει αύριο ο υδράργυρος, καιρός που θα οδηγήσει αρκετούς στις παραλίες.


  • Την τηλεφωνική προτροπή υπαλλήλου της καθαριότητας σε προϊστάμενο του για την δολοφονία αδέσποτων ζώων επειδή βρωμίζουν το περιβάλλον, κατήγγειλε σήμερα το πρωί στον σταθμό, ακροάτρια, κάτοικος του Καρτεράδου. Σύμφωνα με την μαρτυρία, η γυναίκα άκουσε υπάλληλο της καθαριότητας να λέει πως θα αναγκαστεί να κάνει χρήση της -δολοφονικής- καραμέλας προκειμένου να είναι η περιοχή καθαρή. Το γεγονός δεν είναι μόνον απαράδεκτο -με συναισθηματικό κριτήριο- αλλά παράνομο!


  • Την διοργάνωση Σχολικού Τουρνουά Beach Volley ανακοινώνει η ΔΕΠΟΤΑΘ πρόκειται για το πρώτο Σχολικό Τουρνουά Beach Volley που απευθύνεται στους μαθητές όλων των βαθμίδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


  • Το πρόγραμμα «Άγονη Γραμμή Γόνιμη 2008» παρουσιάζει η Αναπτυξιακή Κοινοτική Επιχείρηση Οίας 10-12 Απριλίου στη Θηρασιά. Οι εκδηλώσεις του προγράμματος απευθύνονται κυρίως σε παιδιά, αλλά και σε μεγάλους και περιλαμβάνουν :
    Σεμινάριο κατασκευής κούκλας
    Σεμινάριο ακροβατικών/break-dance
    Σεμινάριο video
    Παράσταση Κουκλοθέατρου
    Προβολή Ταινίας



  • Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Θηρασίας την Πέμπτη 10 Απριλίου 2008 στις 10:00-18:00, την Παρασκευή 11 Απριλίου 2008 στις10:00-18:00 και Σάββατο 12 Απριλίου 2008 στις10:00-14:30.
    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Αναπτυξιακή Κοινοτική Επιχείρηση Οίας στο τηλέφωνο 22860 72000.

  • Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θήρας σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού προτίθενται να δημιουργήσουν Τοπική Ομάδα Προσκοπισμού στη Σαντορίνη με σκοπό την καλλιέργεια του εθελοντισμού και την απασχόληση παιδιών και νέων με παιδαγωγικά προγράμματα.
    Καλούνται οι νέοι και οι νέες ηλικίας 18 ετών και άνω αλλά και οι ενήλικες που επιθυμούν να στελεχώσουν την προσπάθεια αυτή να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Θήρας στο Εμπορείο, την Τετάρτη 16 Απριλίου 2008 και ώρα 19:00.
    Την ενημέρωση θα κάνει η Έφορος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κυκλάδων.