Τετάρτη, Απριλίου 09, 2008

  • Τους 22 βαθμούς θα φθάσει σήμερα ο υδράργυρος, άνεμοι νότιοι στα 4 μποφόρ


  • Οι ιδιώτες αναβαθμίζουν τις επιχειρήσεις τους, η Αυτοδιοίκηση … λέει δικαιολογίες.
    Τα χίλια προβλήματα -και καθώς φαίνεται επαναλαμβανόμενα και αδιόρθωτα- έχουν οι δρόμοι του Εμπορείου. Γεμάτοι -άκρως επικίνδυνες- λακκούβες είναι οι δρόμοι του Περιβόλου και του Αι Γιώργη που οδηγούν στις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού. Κι όλα αυτά στο ξεκίνημα της νέας τουριστικής σεζόν. Που λόγος για την ανύπαρκτη σήμανση και τον φωτισμό…


  • «Φορώντας» τον Χρυσό Σκούφο αποχώρησε το εστιατόριο Κουκούμαβλος από την τελετή απονομής των γαστρονομικών βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι 2008»,.
    Μιας και για έβδομη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας Για Χρυσό Σκούφο είχαν προταθεί επίσης τα εστιατόρια «Σελήνη», «1800», «Saltsa» και «Vedema» από τη Σαντορίνη, καταδεικνύοντας τη δυναμική παρουσία του νησιού στο χώρο της γαστρονομίας.
    Πηγή : nea@santorini.net


  • Η ανάδειξη της αιγαιοπελαγίτικης γαστρονομικής παράδοσης βασικός στόχος του ΚΕΤΑ Νοτίου Αιγαίου που σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Κυκλάδων και Δωδεκανήσου υλοποιεί το πρόγραμμα AegeanCuisine, με ενέργειες, προσανατολισμένες στη διάδοση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και του γαστρονομικού πολιτισμού του νοτίου Αιγαίου. Ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Σαντορίνη στις 5 Μαίου.
    Πηγή : nea@santorini.net


  • Γαστρονομίας συνέχεια και…
    η πρώτη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε επαγγελματίες του χώρου της γαστρονομίας και της οινοποιίας είναι γεγονός.
    O Αντώνης Λιανουδάκης, γνωστός από τη θητεία του στο οινοποιείο Μπουτάρη, δημιούργησε τη www.winepig.gr που παρέχει συμβουλές, υλικό και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε εστιατόρια, κάβες και οινοποιεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες.. στην παραπάνω διεύθυνση.
    Πηγή : nea@santorini.net


  • Με γεια και στο νέο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που μεταφέρθηκε εδώ και δυό μέρες στην ευθεία των Φηρών - Πύργου, στη διασταύρωση προς Καρτεράδο.