Τετάρτη, Απριλίου 02, 2008

  • 12 – 17 βαθμοί κελσίου οι θερμοκρασίες σήμερα στην Σαντορίνη, άνεμοι στα 4 μποφόρ, από ανατολικές διευθύνσεις. Την πιθανότητα καταιγίδων για σήμερα και αύριο επισημαίνουν οι μετεωρολόγοι.

  • Σε κινητοποιήσεις ανήμερα της επετείου της βύθισης του Sea Diamond , στις 5 Απριλίου, μέρα Σάββατο, αναμένεται να προχωρήσει η Επιτροπή Πολιτών Θήρας, σύμφωνα με απόφαση που πάρθηκε χθές Τρίτη 1 Απριλίου σε έκτακτη Συνέλευση της Επιτροπής. Κατά την διάρκεια της μέρας αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση – πρόσκληση στους πολίτες του νησιού να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

  • Εκδήλωση με θέμα «Πειραιώς Επιχειρείν» - προοπτικές του Αναπτυξιακού Νόμου διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 2 Απριλίου στο Μπελλώνειο στις 19.00 το κατάστημα Φηρών της τράπεζας Πειραιώς.
    Για την παρουσία σας μπορείτε να ενημερώνεστε στο 22860 21003 από τον κ. Γεώργιο Παπακοσμά.

  • Οξύ πρόβλημα στην τροφοδοσία των νησιών και στις μετακινήσεις των πολιτών έχει δημιουργήσει η παρατεταμένη αποδρομολόγηση του πλοίου «Αρσινόη» λόγο της ετήσιας επιθεώρησης η οποία παρατείνεται για άγνωστους λόγους. Το πλοίο εκτελούσε τα δρομολόγια της ενδοεπικοινωνίας για τα νησιά της Επαρχίας Θήρας και σύμφωνα με τον Έπαρχο Θήρας «έχει διακοπεί κάθε αναγκαία τροφοδοσία των νησιών ενώ η μετακίνηση των πολιτών γίνεται με μεγάλες δυσκολίες»