Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2007

O El Greco στο Villaggio Cinema
Tην πρεμιέρα της ,ταυτόχρονα με όλη την Ελλάδα, αυριο Πέμπτη 18.10.2007 θα κάνει στο cine Villagio στη Σαντορίνη η ταινία "Ελ Γκρέκο" του Γιάννη Σμαραγδή με θέμα την ζωή του ομώνυμου καλλιτέχνη.

Ο σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής, μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την επική ιστορία του ασυμβίβαστου καλλιτέχνη και υπερασπιστή της ελευθερίας, Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, κατά κόσμον "El Greco". Τον 16ο αιώνα η αναζήτηση του El Greco για ελευθερία και έρωτα εκτυλίσσεται από τις αυλές της Κρήτης και της Βενετίας μέχρι το Τολέδο στην Ισπανία. Εδώ, έρχεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο εχθρό του, την Ιερά Εξέταση. Χωρίς ποτέ να υποχωρεί στη μάχη με την άρχουσα τάξη της εποχής του, η ιστορία του El Greco συνδυάζει ασυνήθιστο ηρωισμό, προδοσία, αγάπη αλλά και τη δύναμη ενός άντρα και της δημιουργικής του συνείδησης να ξεπεράσει την άγνοια και τη βαρβαρότητα. Μια ιστορία που εμπνέει το σήμερα και ενεργοποιεί δημιουργικά το αύριο. Μεθυστική ατμόσφαιρα εποχής, αυθεντικά κοστούμια από την σχεδιάστρια κοστουμιών της ταινίας "Ο Λαβύρινθος του Πάνα", και ένα καστ καταξιωμένων ξένων και Ελλήνων ηθοποιών, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια ταινία Χολιγουντιανών προδιαγραφών.

Η επίσημη Πρεμιέρα έγινε την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο ΠΑΛΛΑΣ παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, ανάμεσά τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο πρωθυπουργός με την σύζυγο του, καθώς και η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία. Μετά το τέλος της προβολής όλοι μίλησαν για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ανέβασε τον ήδη υψηλό πήχη των ελληνικών παραγωγών μετά την Πολίτικη Κουζίνα.

Η πολυαναμενόμενη αυτή ταινία που πραγματικά αξίζει να τη δουν όλοι οι Eλληνες προβάλλεται από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους μεταξύ των οποίων και του «δικού μας» VILLAGGIO CINEMA που εξασφάλισε την ταυτόχρονη πρεμιέρα της ταινίας. Ώρες έναρξης προβολών 8:20 & 10:40
Τηλ 32800

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και το σενάριο η Βρετανίδα Τζάκι Παβλένκο και ο Γιάννης Σμαραγδής. Η υπόθεση της ταινίας βασίζεται στη μυθιστορηματική βιογραφία «El Greco – ο ζωγράφος του Θεού» του Δημήτρη Σιατόπουλου που θα κυκλοφορήσει κι αυτή μέσα στον Οκτώβριο.

Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ
Σενάριο: ΤΖΑΚΙ ΠΑΒΛΕΝΚΟ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ηθοποιοί: ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ , ΛΑΙΑ ΜΑΡΟΥΛ , ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ , ΝΙΚ ΑΣΝΤΟΝ , ΧΟΥΑΝ ΝΤΙΕΓΟ ΜΠΟΤΤΟ , ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΛΙΒΩΚΑΣ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ , ΛΗΔΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ , ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΕΛΜΗ , ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ
Μουσική : Βαγγέλης Παπαθανασίου







Τις δραστηριότητές του ξεκίνησε και φέτος ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σαντορίνης γνωστός εδώ και αρκετά χρόνια για την συμβολή του στον αθλητισμό της νεολαίας της Σαντορίνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου,
προσπαθούμε πάντα να δημιουργούμε κάτι θετικό και όμορφο για την νεολαία του νησιού μας έτσι, ξεκινήσαμε και φέτος το παιδικό τμήμα basket

Τα τμήματα στα οποία δραστηριοποιείται ο σύλλογος μας είναι το παιδικό, το γυναικείο, το εφηβικό και το αντρικό στο οποίο μπορεί να εγγραφεί όποιος επιθυμεί χωρίς συνδρομή.

Άλλωστε, σκοπός μας είναι να γεμίσουν τα γήπεδα της Σαντορίνης με την νεολαία στην οποία θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα να έρθει πιο κοντά στον αθλητισμό.

Η παιδική ομάδα του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Κυκλάδων 2007 και στην σύνθεση της περιλαμβάνει παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 1992 και πάνω.

Η προετοιμασία του παιδικού τμήματος ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου 2007 και οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο του γυμνασίου των Φηρών κάθε: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο από τις 17:00 έως τις 19:00.

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν μας επιτρέπουν, μιας και ο χώρος είναι ανοιχτός, οι προπονήσεις δεν διεξάγονται.

Για το Δ.Σ. του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου
Ο πρόεδρος Ηλίας Μαίνας τηλ: 6944 415884
Αντιπρόεδρος Ρούσσος Κώστας 2286033372
Γενικός Αρχηγός Κορωνιός Αντώνιος τηλ: 6946 826635
Γραμματέας Βλαβιανός Βαλάντης τηλ: 6977 976035
Ταμίας Καβαλλάρης Γιάννης τηλ: 6944 431128
Υπεύθυνος τμημάτων Γιάννης Ξαγοράρης τηλ:6948 882879