Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2007

  • Πέμπτη 18.1.2007
    Περιπλέκεται το θέμα της μετάδοσης του προγράμματος των κρατικών τηλεοπτικών σταθμών, με την Επιχείρηση να υποστηρίζει ότι ενώ έχει στείλει δεκάδες έγγραφα σε αρμόδιες υπηρεσίες για το νόμιμο των διαδικασιών, η υπόθεση τελικά εκκρεμεί στην υπογραφή των περιβαλλοντικών όρων από τοπική υπηρεσία. Δέκα μέρες ,μετά την αναμενόμενη τελική υπογραφή, θα απαιτηθούν για την εγκατάσταση των κεραιών και μετάδοση του προγράμματος σύμφωνα με την ΕΡΤ.
  • Επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει αύριο στη Σαντορίνη ο βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα έχει επαφές με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών τάξεων του νησιού, ενώ θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας και την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων.
  • Επιδότηση για τα επόμενα 5 χρόνια θα παίρνουν οι αμπελουργοί που εντάχθηκαν στο μέτρο 3.15 του Ε.Π.Α.Α. για το παραδοσιακό κλάδεμα της Σαντορίνης. Έως τις 26 του μήνα η υπογραφή των συμβάσεων στα γραφεία της Ένωσης.
  • Δημοτικό συμβούλιο αύριο στις 6 το απόγευμα με θέματα αναφορικά με την συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Επιχειρήσεων, του παιδικού σταθμού, και των Επιτροπών του Δήμου.
  • Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του νεοϊδρυθέντος Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαριάς «ο Αγ. Δημήτριος». Πρόεδρος ο Νικόλαος Καμπουράκης, αντιπρόεδρος ο Λευτέρης Ρούσσος και γενικός γραμματέας ο Κωνσταντίνος Λιγνός.