Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2006

  • Παρασκευή 22.12.2006
  • Έψαλαν τα κάλαντα και έδωσαν τις ευχές τους τα περισσότερα από 25 μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Θήρας, σε κατοίκους των Φηρών του Πύργου και άλλων δημοτικών διαμερισμάτων.
  • Γεμάτα φεύγουν σήμερα απο την Σαντορίνη αεροπλάνα και πλοία με προορισμό την Αθήνα, χωρίς προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους στο νότιο Αιγαίο.
    Ενώ .. οι Έλληνες όλο και πιο πολύ στρέφονται στο εξωτερικό για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Περισσότεροι από 250.000 επέλεξαν να κάνουν γιορτές σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Σύμφωνα με έρευνα το κόστος διακοπών στο εξωτερικό είναι λίγο ως πολύ το ίδιο. Την ίδια στιγμή κατειλημμένα τα … καταλύματα σε ορεινά σημεία της χώρας λόγο της μεγάλης ζήτησης.
  • Συνεχίζουν την έκκλησή τους για δουλειά οι υπάλληλοι του Υπουργείου Αιγαίου. Ο Σύλλογος των εργαζομένων αναφέρει πως ελλείψει προγραμματισμού και δράσης απο πλευρας πολιτικής ηγεσίας τα κονδύλια του Υπουργείου Αιγαίου έχουν παραμείνει αδιάθετα. Απο την πλευρά του ο κ. Παυλίδης δήλωσε οτι κατανοεί τα προβλήματά τους, ταυτόχρονα όμως εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον χρόνο της διαμαρτυρίας και των στάσεων εργασίας, που παρεμποδίζει την επιχορήγηση των ΟΤΑ που γίνεται τις τελευταίες μέρες του χρόνου.
  • Σε νησί του Αιγαίου θα γυριστεί η νέα ταινία του διάσημου Γάλλου σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν, με πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουζ, όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη του στην Αθήνα.