Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015

με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης πραγματοποιήθηκαν οι συναυλίες της Αθηναϊκής Ορχήστρας Νέων (ΑΣΟΝ) στην Σαντορίνη με διοργάνωση του Δήμου Θήρας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Με την υποστήριξη μέσω της δωρεάν φιλοξενίας των μελών της Αθηναϊκής Ορχήστρας Νέων (ΑΣΟΝ) στην Σαντορίνη από την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης πραγματοποιήθηκαν οι συναυλίες της ΑΣΟΝ στην Σαντορίνη που διοργάνωσε ο Δήμος Θήρας στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο και το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων, το διήμερο 15 και 16 Νοεμβρίου 2015.

Οι  συναυλίες της Αθηναϊκής Ορχήστρας Νέων (ΑΣΟΝ) ξεκίνησαν το χειμερινό πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Θήρας που εντάσσεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Σαντορίνη, προορισμός όλο τον χρόνο».
Στο νησί μας έδωσαν παραστάσεις η Μικρή Συμφωνική της ΑΣΟΝ με 28 μέλη μεταξύ των οποίων είναι ο συμπατριώτης μας Θηραίος Αντώνης Πρέκας στα 1α βιολιά.


Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ευχαριστεί τα μέλη της που υποστήριξαν την πρωτοβουλία και συνεχίζει να τα παροτρύνει να υποστηρίζουν και στο μέλλον πρωτοβουλίες  με σκοπό την ευημερία και πρόοδο του νησιού και των κατοίκων του.