Τρίτη, Ιουλίου 07, 2015

ανακοίνωση των ΕΜΕΙΣ: τα διαχρονικά όχι του Ελληνικού λαού

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,

Πολιτικός σεισμός από το όχι της Ελλάδας. Ο λαός μίλησε διά της ψήφου του, στηρίζοντας τη Κυβέρνηση στον αγώνα της ενάντια στις προτάσεις των δανειστών. Πέραν του βροντερού και ξεκάθαρου όχι του, αξίζει να καταγραφεί ότι η στήριξη ήταν υπερκομματική, και αυτό συνάγεται από το τελικό αποτέλεσμα του 61,3%, ποσοστό που σίγουρα δεν ήταν αμιγώς υποστηριζόμενο από ψηφοφόρους του Σύριζα.
‘Ήταν επίσης  μία άρνηση του κόσμου της Ελλάδας, στη προσπάθεια πολιτικών κύκλων τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού, να δεχτεί τη θηλιά που του ετοίμαζαν,  και για την οποία ζητούσαν την αγαστή συνεργασία του, που θα εκφραζόταν με το ναι στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Οι σειρήνες πολλές και σε συντεταγμένη μάχη, ένθεν κακείθεν των συνόρων της Ελληνικής επικράτειας, με σαφή πρόθεση να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων, και με τελικό σκοπό να του υποκλέψουν τη συναίνεση στο ναι.
Ο λαός μας όμως δείχνοντας απίστευτη αντοχή στη προσπάθεια κατατρομοκράτησης του, είχε τον τελικό λόγο.
Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους ήταν το όχι της Σαντορίνης που απέδειξε με το υψηλό ποσοστό του 66%, ότι είναι ένα νησί που ξέρει να προκαλεί και πολιτικούς σεισμούς.
Οπότε κύριοι το συμπέρασμα ένα: Λαού ψηφίσαντος πάσα αρχή παυσάτω.