Τρίτη, Ιανουαρίου 12, 2010

(Ευτυχώς) για μια ακόμη φορά, πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας! (και δεν πέρασε και πολύς καιρός …)
Ο «Καποδίστριας» (αυτός που δεν πρόλαβε να γίνει Νο2) άλλαξε όνομα! (προφανώς επειδή ως τέτοιος δεν θα εφαρμοζόταν ποτέ) κι έγινε…… Παπαφλέσσας!

Κρίμα … κρίμα.. γιατί ο κ. Ραγκούσης μου είχε υποσχεθεί ότι θα εισηγούνταν να ονομάσουν τον νέο σχεδιασμό Περικλή, που ήταν και ομορφάντρας και άφησε όνομα για τον χρυσό αιώνα του .
Εδώ που τα λέμε, και το Καλλισθένης καλό θα ήταν.
Καλλικράτη πάντως λένε κάποιον που προσπαθεί να κάνει καριέρα ως «μένταλιστ» παρέα με τον σκύλο του που τον λένε Ικτίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να εξευμενίσει τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, ο υπουργός εσωτερικών έχει δώσει εντολή να κατασκευαστεί ένα άγαλμα του Παπαφλέσσα ύψους 50 μέτρων το οποίο θα δωρίσει στην ΚΕΔΚΕ για να τοποθετήσει στην είσοδο των γραφείων της.

Ενώ, σε ότι αφορά τους συναδέλφους του υπουργούς που έχουν βγει στα κανάλια και τραβάνε τα μαλλιά τους για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές, ο υπουργός εσωτερικών σκοπεύει να δώσει εντολή ώστε οι νέοι -λιγότεροι- αιρετοί της Αυτοδιοίκησης να μοιράσουν τις ψήφους ισόποσα στους υφιστάμενους βουλευτές ώστε να βγαίνουν όπως έβγαιναν και να μην χάσουν τη δουλειά τους. Ειδικότερα για τον κ. Πάγκαλο έχει δώσει εντολή ώστε οι ψήφοι που θα λαμβάνει να κάνουν αυτόματα «double up» και να μετρούν διπλοί. Διότι, όπως λένε και οι «παλιοσειρές» της Αυτοδιοίκησης «αν πρώτος Καποδίστριας βρέθηκε απέναντι στον τοπικισμό, ο Παπαφλέσσας θα βρεθεί απέναντι στις ψήφους»