Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 29, 2008

















Επιστροφή μετά από ολογοήμερες διακοπές και ..αποχή από την τοπική επικαιρότητα της Σαντορίνης μιας και..οι ειδήσεις δεν τελειώνουν ποτέ!

Οι δρόμοι στέγνωσαν και καθαρίστηκαν τα προβλήματα όμως παραμένουν.
Περισσότερα από 60 είναι τα αυτοκίνητα που είτε καταστράφηκαν ολοσχερώς είτε υπέστησαν ζημιές από την δυνατή βροχή του περασμένου Σαββάτου στην Σαντορίνη. Τα σπίτια που υπέστησαν μεγάλες ζημιές υπολογίζονται στα δέκα σύμφωνα με τις αιτήσεις αποζημιώσεων που έχουν κατατεθεί στους αρμόδιους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για την διεκδίκηση και την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων έχει συσταθεί Eπιτροπή που καλεί τους πληγέντες να υπογράψουν ώστε να κινηθούν μαζικά οι διαδικασίες. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Νίκο Τσελέντη στο κινητό 6944 764438

Οι φωτογραφίες που έχουμε αναρτήσει είναι χαρακτηριστικές των ζημιών που υπέστησαν τουλάχιστο δέκα σπίτια στο Βόθωνα.




Η «προσυγκέντρωση» έγινε χθες .. το επόμενο ραντεβού έχει κλειστεί για τις 16 Οκτωβρίου στην Αθήνα.
Προσυγκέντρωση ήταν η διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε χθες στις 11.00 το πρωί στο κλειστό Γυμναστήριο Θήρας από την Συντονιστική Επιτροπή Θηραίων Πολιτών για την ανέλκυση του ναυαγίου του Sea Diamond.
Το επόμενο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής είναι η δυναμική κινητοποίηση διαμαρτυρίας στις 16 Οκτωβρίου έξω από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, εκδήλωση που διοργανώνεται εξ αιτίας των καθυστερήσεων που παρουσιάζονται στο θέμα της ανέλκυσης. Η επιτροπή καλεί όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος στη διαμαρτυρία, να δηλώσουν συμμετοχή μιας και η μετακίνηση προς την Αθήνα θα είναι δωρεάν.


Δωρεάν ασύρματο δίκτυο αποκτά προσεχώς η Οία.
Ασύρματο Σημείο Πρόσβασης (Wirelless Hotspot) στο Internet θα εγκατασταθεί και θα λειτουργεί στον υπαίθριο χώρο της πλατείας - αφετηρίας των λεωφορείων της Οίας από την ερχόμενη τουριστική περίοδο, καθώς έγινε αποδεκτή η σχετική αίτηση της Κοινότητας Οίας προς την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε


Ολοκληρώνεται η έκθεση αγιογραφίας του Γιάννη Ναυπλιώτη στο Μπελλώνειο.
Τα έργα βυζαντινής αγιογραφίας του Γιάννη Ναυπλιώτη από τη συλλογή του "Παιδιά 'Αγιοι και Μάρτυρες" θα φιλοξενούνται μέχρι και αύριο Τρίτη 30/9 στο Μπελλώνειο. Η έκθεση ήταν επισκέψιμη καθημερινά 10:00 - 16:00, με ελεύθερη είσοδο.


Παρατείνεται η έκθεση ζωγραφικής της Ειρήνης Δρόσου στο Μέγαρο Γκύζη
Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας της έκθεσης αποφασίσθηκε η παράταση της διάρκειάς της μέχρι και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου.