Τρίτη, Μαρτίου 04, 2008

Άργησε αλλά διορθώνεται

Εργασίες αποκατάστασης -ασφαλτώστροση- πραγματοποιούνται σήμερα και αυριο στον δρόμο της Μεσαριάς. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εργολήπτριας εταιρίας οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν εναλλακτικούς δρόμους. Σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες απο την διασταυρωση του "Κωτσόβολου" εως το 5χ5, ενω αυριο θα είναι κλειστός ο δρόμος απο Καρτεράδο προς Μεσαριά.



Αποκριάτικη Εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους προετοίμασε η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Θήρας.
Στα πλαίσια των πολιτιστικών τους δράσεων, ο Δήμος Θήρας και η Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Θ. διοργανώνουν Αποκριάτικη Εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή, 09/03/2008 και ώρα 14:00, στο Δημοτικό Σχολείο των Φηρών
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβουν χώρα διάφορα δρώμενα με κλόουν, μάγους, μουσική, χορό και πολλές ακόμα εκπλήξεις, όλες στο κλίμα της ημέρας. Επίσης, προσκεκλημένοι θα είναι οι φημισμένοι καλλιτέχνες «Τίνα Τάρνερ και Νάνα Μούσχουρη»…
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθεί άφθονο κρασί και μεζέδες για τους μεγάλους, ενώ στους μικρούς μας φίλους θα διατεθούν, χυμοί, κρουασάν καθώς και κομφετί και σερπαντίνες για τη διατήρηση του κεφιού.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Θ. Τηλ. : 22860-23021 και Φαξ : 22860 - 23031
Ευχόμαστε καλή διασκέδαση σε όλους τους συμμετέχοντες.







Τα μέλη και … τις φίλες του καλεί αύριο στις 10.00 στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο ο Σύλλογος Γυναικών Σαντορίνης σε μια εκδήλωση κατά την διάρκεια της οποίος θα παρουσιαστούν ομιλίες για την γιόγκα και την ρεφλεξολογία από ειδικούς του χώρου.
Σύμφωνα με την πρόσκληση:

IWOS meeting,10:00am ,Wednesday,05.03.08 ,Belloneio Culture Center,
we will have 2 guest speakers , about foot reflex zone massage & yoga

Hello Ladies!
We will have two guest speakers,Mickey Baliakis( licenced Yoga teacher) & Sonal Sorrel Sand ( licenced acupuncturist & massage therapist) ,both talking about methods to relax & to open energy pathways.
Different Iwos groups will give us an update ( the bilble studying group for example adopted recently a child in India,they donate every month money for it's education) also we will talk about the upcoming elections & what to do on women's day.
We hope to see you. IWOS Santorini