Τρίτη, Απριλίου 13, 2010

πάμε πάλι (κλειστό...)

απο ανακοινώσεις του κλειστού γυμναστηρίου μαθαίνουμε οτι,
οι εγγραφές για το πρωτάθλημα βόλλευ εχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν 26.4
για πληροφορίες στον κ. Νίκο Ορφανό


επίσης μαθαίνουμε οτι,
H MobiaKcare
σε συνεργασία με την Διοίκηση του ΔΑΟΣ ολοκλήρωσε τον εξοπλισμό του ιατρείου του Κλειστού Γυμναστηρίου και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι το ιατρείο του Κλειστού Γυμναστηρίου είναι εφάμιλλο ενός καλού ιατρείου πρώτων βοηθειών με τις αναβαθμισμένης τεχνολογίας συσκευές που διαθέτει.

ενω ,
ενα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο-ημερίδα
με θέμα "την ανεπάρκεια νερού στη Μεσόγειο" θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του το κλειστό γυμναστήριο στις 21 Απριλίου.

μια "ιδέα" για το πρόγραμμα,
Πρόκειται για ένα πιλοτικό Πρόγραμμα Συλλογής Όμβριων Υδάτων σε Ελληνικά Νησιά

Σε μια εποχή που η ζήτηση του νερού αυξάνεται και η προοπτική των κλιματικών αλλαγών είναι γεγονός, το πρόβλημα της ανεπάρκειας του νερού στη Μεσόγειο και ειδικά στα ελληνικά νησιά καθίσταται πιο έντονο. Για το λόγο αυτό, είναι πιεστική η ανάγκη για αύξηση της διαθεσιμότητας του νερού και για αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων που θα τη διασφαλίσουν, με την εφαρμογή καινοτόμων προσεγγίσεων. Η αναβίωση παραδοσιακών τεχνικών συλλογής όμβριων υδάτων, οι οποίες έχουν εγκαταλειφθεί εξαιτίας νέων τεχνολογιών (που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι λιγότερο αειφόρες) δύναται να είναι μια ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση.