Τρίτη, Απριλίου 06, 2010

Πάσχα στην Σαντορίνη επέλεξε γνωστή δημοσιογράφος
(ή, όλοι έχουμε δικαίωμα στο τζέτ σετ...)


Η διάσημη δημοσιογράφος Δέσποινα Αλεφραγκή ο σύντροφός της και η κόρη τους Καλλιόπη θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα, σε έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς. Την Σαντορίνη. Ο σύντροφος της δημοσιογράφου έφτασε το βράδυ της Μ. Πέμπτης στην Σαντορίνη ακτοπλοικώς -όπως και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι με αποτέλεσμα να φρακάρει το λιμάνι του Αθηνιού και να θυμίζει μέρες Αυγούστου-.

Η οικογένεια επισκέπτεται πολύ συχνά το νησί του «Ανέμου και του Έρωτα» αφού πολλοί καλοί τους φίλοι μένουν (όπως και οι ίδιοι..) εκεί.
Η δημοσιογράφος, που έχει περάσει ουκ ολίγες σημαντικές μέρες, όπως Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, του Αγίου Σώστη, γενέθλια, επετείους, της Οσίας Θέκλας κλπ μακριά από την οικογένειά της λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων (μεταμεσονύκτια συμβούλια καθώς και πάρτυ) είναι εξαιρετικά ευτυχισμένη που φέτος, θα καταφέρει να περάσει το Πάσχα μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια.
Η δημοσιογράφος είχε μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση, αφού το πρόγραμμά της είναι εξαιρετικά φορτωμένο.

Μάλιστα, το προηγούμενο σαββατοκύριακο, λόγο επαγγελματικων υποχερώσεων, βρέθηκε στην Ανάφη, όπου πήρε μια εντυπωσιακή συνέντευξη για τους Θηραίους φαν της, και όχι μόνο, και επέστρεψε άρον άρον για να είναι παρούσα στις προετοιμασίες της οικογένειας για την παραλία του Καμαρίου.
Άλλωστε, η διάσημη δημοσιογράφος, έχει αποδείξει πολλές φορές πως πάνω απ’ όλα βάζει την οικογένεια (η πατρίδα και η θρησκεία έπονται δηλαδή..)

Φωτό: μια απο τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες που τράβηξε η δημοσιογράφος κατα την διάρκεια της επίσκεψή της στον παραδοσιακό οικισμό της Οίας.

Το κείμενο είναι εμπνευσμένο απο μια διασκευή του εξαιρετικού παραμυθιού