Τρίτη, Απριλίου 06, 2010

  • Δύο στα δύο (τουλάχιστο με επίσημα Δελτία Τύπου, γιατί στο μιλητό πήραμε πολλές ευχές)
    Ο κ. Ρήγας μας ευχήθηκε,
    Ο γιορτασμός της Ανάστασης του Θεανθρώπου καθιστά επίκαιρα τα πανανθρώπινα μηνύματα της ειρήνης, της αγάπης, της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης και ξαναγεννά την ελπίδα και την αισιοδοξία στις καρδιές όλων μας.

    Το θείο δράμα που κορυφώνεται με την σταύρωση του Θεανθρώπου και το λυτρωτικό μήνυμα της ανάστασης που ακολουθεί, ενισχύουν την πεποίθησή μας, πως τα αδιέξοδα που δημιουργούνται στην ζωή μας μπορούν να αρθούν και μια νέα πορεία ανάστασης και αναδημιουργίας να ξεκινήσει.

    Εύχομαι σε όλες τις Κυκλαδίτισσες και τους Κυκλαδίτες, τα μηνύματα που εκπορεύονται από αυτή τη μεγάλη γιορτή, να δώσουν σε όλους μας τη δύναμη να εργαστούμε για να διασφαλίσουμε όλα αυτά που πετύχαμε τόσα χρόνια στον τόπο μας και να αγωνιστούμε –από όποιο μετερίζι βρίσκεται ο καθένας- για την πρόοδο και την ανάπτυξη των νησιών μας και της πατρίδας μας γενικότερα.

    Η Ανάσταση Του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές μας δύναμη για να αγωνιστούμε για μια δικαιότερη και καλύτερη κοινωνία.
    Σε όλους στέλνω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα, προκοπή και προπάντων ειρήνη σε όλο τον κόσμο.


    Ο κ. Βρούτσης μας ευχήθηκε,
    Εύχομαι από καρδιάς το φως της Ανάστασης να φέρει σε όλες και όλους το μήνυμα της Αγάπης, της Ειρήνης και της Αισιοδοξίας. Η Ανάσταση του θεανθρώπου ας είναι φάρος έμπνευσης και ψυχικής ανάτασης για όλους.
    Ας ανθίσει στις καρδιές όλων μας η περηφάνια και η ελπίδα.
    Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση για την Ελλάδα και τους Έλληνες.



    Άσχετο, αλλά τώρα πιά ξέρω. Δεν εχω καμμιά απορία για την κάρτα που μας
    έστειλε φέτος τις γιορτές (τα χριστούγεννα) ο κ. Ρήγας. Το ξυπόλητο παιδάκι που ζητιάνευε δηλαδή. Προφανώς κάτι γνώριζε... (οτι θα έρθουνε δύσκολες μέρες, κι οτι .....θα κινδυνέψουμε να βγούμε στη ζητιανιά!)
    για περισότερες πληροφορίες βλ. αναρτήσεις Ιανουαρίου....


    Ένα καλοντυμμένο κορίτσι που καθαρίζει αυγά και πετάει τα τσόφλια στο πάτωμα δείχνει στη φωτογραφία η κάρτα που μας έστειλε ο Έπαρχος Θήρας (προφανώς εχει και αυτή σημειολογικό περιεχόμενο) ενώ παραμέσα γράφει οτι «στο τέλος του Γολγοθά μας περιμένει η Ανάσταση». Εδω, θα συμφωνήσουμε....